مقدمه ای بر طراحی سایت شرکتی
امروزه به دلیل گستردگی و تنوع فعالیت های افراد و بنگاه های کوچک و بزرگ اقتصادی و طیف بسیار متنوع کالاها و خدمات قابل ارائه به افراد و گروه های مختلف، لزوم اجرا و پیاده سازی یک پایگاه اطلاع رسانی بر بستر وب ( طراحی سایت شرکتی ) که همواره قابل دسترس همگان باشد، بیش از پیش نمایان شده است.
وب سایت ها ابزارهایی هستند که تنها با اتصال به شبکه گستره جهانی تمام افراد را در تمام نقاط جهان به یکدیگر متصل می سازند. شبکه ای که به واسطه آن افراد تنها با یک کلیک در اقصی نقاط دنیا از کسب و کار یکدیگر و نقاط ضعف و قوت آن مطلع می شوند.
در واقع این پیشرفت تکنولوژی است که نه تنها موجب استفاده از وب سایت ها در دنیای امروز شده است بلکه موجب خلق بسیاری از کسب و کارهای مختلف و متنوع نیز شده است.
از طرفی روند رو به رشد استفاده از اینترنت از سوی کاربران نیز مزید بر علت شده است تا کسب و کارها بیش از پیش از طراحی وب سایت شرکتی به عنوان ابزاری برای معرفی خود استفاده کنند.
هدف از طراحی وب سایت شرکتی چیست؟
مهمترین هدفی که هر وب سایت شرکتی دنبال میکند در واقع معرفی یک کسب و کار است. کسب و کاری که شاید کوچک و دور از دسترس دیگران باشد اما به وسیله وب سایت خود مورد توجه طیف گسترده ای از کاربران قرار خواهد گرفت. با پیاده سازی یک وب سایت مرزهای جغرافیایی شکسته خواهد شد و افراد، دیگر محدودیت زمانی و مکانی برای دیده شدن کسب و کارشان را نخواهند داشت.
امروزه دیگر وب سایت نه به عنوان یک ابزار اولیه و ضروری، بلکه به عنوان یک ابزار لوکس برای افزایش اعتبار آن کسب و کار حرف های زیادی برای گفتن دارد. ابزاری که موجب جلب اعتماد مشتریان بالقوه شده و آن ها را به سوی کسب و کار شما سوق می دهد.
با ارائه یک وب سایت به مشتریان نه تنها کالاها و خدمات خود را به مردم معرفی خواهیم کرد بلکه دانش و اطلاعات خود را به آن ها نشان خواهیم داد و ثابت خواهیم کرد تا چه اندازه از دانش روز دنیا مطلع هستیم.
زمانی که در تمام ساعات شبانه روز با یک پشتیبانی قوی همواره در دسترس مشتریان باشیم اعتبار ما و اعتماد مشتریان به کسب و کار ما افزایش خواهد یافت و قطعا نسبت به شرکت هایی که این پشتیبانی و یا وب سایتی برای معرفی خود ندارند قابل اعتمادتر خواهیم بود.
وب سایتی که به صورت مداوم به روز رسانی می شود نشان از احترام آن شرکت به مشتریان خود دارد و ثابت میکند مشتریان تا جه اندازه برای او مهم و قابل احترام هستند. بدین ترتیب اعتماد مشتریان نیز جلب خواهد شد. اطلاعاتی که در اختیار مخاطبان کسب و کار ما قرار میگیرد قطعا باید به روز بوده و ثابت کند دانش شرکت بر پایه علم روز دنیا پیش می رود. علاوه بر این به روز رسانی وب سایت بسیار سهل تر از به روز رسانی و ایجاد تغییرات در انواع دیگر ابزار های تبلیغاتی مانند کاتالوگ ها و بروشورها است.
نکته مهمی که در این میان به چشم میخورد این است که حتی اگر نگرانی ما هزینه بر بودن طراحی وب سایت شرکتی نیز باشد باید بدانیم هزینه طراحی یک وب سایت شرکتی به عنوان ابزاری قوی برای معرفی کسب و کار شما، در دراز مدت بسیار به صرفه تر از زمانی است که شرکت قصد داشته باشد در رسانه های دیگری مانند تلویزیون و غیره تبلیغ کند. در واقع از بعدی دیگر وب سایت شرکتی ابزاری برای تبلیغ کسب و کار بنگاه های کوچک و بزرگ محسوب می شود.
طیف بسیار گسترده ای از مشتریان، قبل از هر تصمیمی برای خرید و یا کسب اطلاعات در مورد چیزی که در ذهن دارند شروع به جستجو در اینترنت و موتور های جستجوگر مانند گوگل میکنند. این موضوع هر مدیری را ترغیب می سازد تا نسبت به پیاده سازی و بهینه سازی یک وب سایت شرکتی با رعایت اصول و قواعد برنامه نویسی و سئو سازی اهمیت دهد.
همانطور که پیش از این نیز عنوان شد هدف از طراحی سایت شرکتی عمدتاً اهداف تجاری و بازرگانی است. شرکت ها برای بودن در صحنه رقابت میان کسب و کارهای مختلف نیاز به یک وب سایت حرفه ای خواهند داشت. شرکت ها با طراحی وب سایت شرکتی در واقع به تقویت برند خود کمک میکنند و باعث تداوم حیات آن برند در صنعت می شوند. میتوان به جرات ادعا کرد که یک وب سایت تنها مجموعه ای از کلمات پیرامون فعالیت های آن شرکت نیست بلکه نشان از عملکرد تجاری و بازرگانی شرکت است که میتواند به وسیله تصاویر یا فیلم های مختلف تجاری به تصویر درآید. با قراردادن رزومه مدیران و نمونه های از پروژه های موفق اجرا شده توسط شرکت، میتوان بسیار قدرتمندتر از رقبا ظاهر شد.
پیشنهاد میکنم: چگونه دامنه مناسب انتخاب کنیم ؟
در این شرایط عدم حضور یک شرکت در این صحنه رقابت و در وضعیتی که رقبا روز به روز فعالیت ها و ویژگی های برجسته خود را پررنگتر میکنند، در واقع از دست دادن مشتریان بالقوه شرکت است. برخی وب سایت ها حتی پا را فراتر گذاشته و جایگاه تیم فروش و حتی خدمات پس از فروش را به خود اختصاص می دهند و مراحل معرفی محصول و فروش آن را از ابتدا تا انتها به بهترین وجه انجام می دهندو بنابراین دیگر نیازی به تیم فروش نخواهیم داشت. زمانی که یک شرکت با طراحی سایت شرکتی بتواند میان مشتری بالقوه و کسب و کار خود ارتباط و تعامل ایجاد کند تبدیل به یک مزیت رقابتی خواهد شد. مزیتی که شاید رقبا با نادیده گرفتن آن ضررهای بزرگی را متحمل شوند.
با توجه به تمام این موارد لازم است تا ضرورت وجود یک وب سایت شرکتی به عنوان یک سرمایه برای کسب و کارهای مختلف بیش از پیش تشریح شود. موارد زیر از مهمترین مواردی هستند که ثابت میکند تمام شرکت ها و کسب و کارها نیاز به یک وب سایت شرکتی برای معرفی خود دارند.
تعیین هدف
نکته بسیار مهم در طراحی سایت این است که هدف خود را از طراحی وب سایت مشخص کنید. این ویژگی مختص کارفرما می باشد. برای مثال اگر هدف خاصی نداشته باشید شما تنها هزینه خود را صرف می کنید.
باید برای طراحی سایت شرکتی مورد نظر خود برنامه ریزی کنید و دقیقا متوجه باشید که قرار است بعد از طراحی وب سایت شما چه خدماتی در وب سایت ارائه دهید.
اگر در تعیین هدف مشکلی داشته باشید باعث می شود که حتی از پروژه فعلی خود نا امید شوید. همچنین شما وقت و هزینه خود را نیز از دست می دهید.
سرعت و پایداری بالا
منظور از سرعت و پایداری بالا این است که وب سایت شرکتی باید سرعت بارگذاری بسیار خوبی داشته باشد. سرعت بارگذاری خوب یعنی اینکه سرعت بارگذاری باید زیر 3 ثانیه باشد.
هر چه قدر سرعت بارگذاری وب سایت بالا باشد باعث می شود که کاربران و مخاطبان وب سایت از ورود به وب سایت شما لذت ببرند و سریع به آنچه که مد نظرشان هست برسند.
این نکته لازم است که حتما مد نظر کارشناسان طراحی وب سایت قرار گیرد. هر گونه سستی و بی توجهی به این مورد باعث می شود که وب سایت طراحی شده کیفیت لازمه را نداشته باشد و اصلا به اهداف تعیین شده دست پیدا نکند.
رعایت قواعد درست برنامه نویسی
کاربران تنها تصویر و حالت نمایشی سایت را مشاهده می کنند. اما تمام این نمایش ها توسط کدهای خاص برنامه نویسی انجام می گیرد.
گوگل در سال 2019 به شدت به رعایت قواعد صحیح برنامه نویسی در سایت توجه کرده است. وب سایت هایی که از قواعد صحیح برنامه نویسی بهرمند نیستند شانس کمتری در نتایج جستجو در مقابل وب سایت هایی که کاملا قواعد برنامه نویسی را رعایت کرده اند دارند.
برای مثال اگر در وب سایت شرکتی شما کدهای JSON اسکیما وجود نداشته باشد موتور های جستجو ممکن است در استخراج اطلاعات وب سایت به مشکل بر بخورند.
الزامات در طراحی سایت شرکتی
پیش از اینکه تصمیم به راه اندازی سایت برای شرکت و یا کسب و کار خود بگیریم لازم است به سوالات زیر پاسخ دهیم؛
- چرا نیاز به طراحی سایت برای کسب و کار خود دارید ؟
- آیا وب سایت شما فقط جنبه نمایشی دارید یا می خواهید با داشتن آن سود فروش خود را افزایش دهید؟
- آیا طراحی سایت شما تنها جنبه معرفی شرکت را دارد ؟
- آیا به فکر طراحی سایت فروشگاه آنلاین هستید و میخواهید از طریق آن محصولات خود را مستقیما به مشتری عرضه کنید ؟
اینها سوالاتی است که قبل از هر طراحی و راه اندازی سایت شرکتی پیش می آید, بهتر است اول هدف خود را کاملاً مشخص کنید تا در هنگام سفارش طراحی سایت شرکتی و بعد از آن دچار مشکل نشوید. پیشنهاد میکنم قبل از تصمیم گیری حتما با مشاورین طراحی سایت آوا تماس بگیرید تا بتوانند شما را بهتر راهنمایی کنند.
نکات قابل توجه در راه اندازی سایت شرکتی
پس از تصمیم گیری در خصوص راه اندازی سایت شرکتی خود, حال نوبت به نکات قابل توجه و حائز اهمیت است, توجه به این نکات سبب می شود تا سایت شما بهتر و قوی شروع به فعالیت کند و در نظر کاربران بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. برخی از این نکات عبارتند از؛
- حتما برای کسب و کار خود سایت اختصاصی راه اندازی کنید و بدنبال سایت های آماده نباشید.
- در هنگام طراحی گرافیکی سایت, بهتر است از طیف رنگی مناسب استفاده کنید. می توانید این کار به گروه طراحی آوا بسپارید.
- در هنگام کدنویسی رعایت اصول و قواعد و استاندارد ها بسیار مهم است.
- حتما برای سایت خود از کدنویسی واکنش گرا (Responsive) بهره بگیرید. این امر سبب می شود تا سایت شما در تمام پلتفرم ها و با هر سایزی قابل مشاهده باشد.
- بروزرسانی سایت را فراموش نکنید. اخبار, مقالات, محصولات و… می تواند به پویایی و زنده بودن سایت کمک کند.
- به دنبال حاشیه نباشید.
- از کپی کردن مطالب دیگر سایت ها جدا و جدا خودداری کنید که جز ضرر و افت رتبه برای شما هیچ سودی ندارد.
- کاربر را خیلی سریع و ساده به هدفش برسانید.
رعایت این نکات بسیار ساده است اما سبب می شود سایت شما بسیار قدرتمند تر به سمت موفقیت پیش برود و باعث رونق تجارت شما شود.
پیشنهاد میکنم: خطای url Stop Words در سئو سایت
چرا وردپرس را برای طراحی سایت شرکتی انتخاب کنیم ؟
اغلب مشتریان گروه طراحی سایت در هنگام شروع به کار این سوال را دارند که چرا از وردپرس برای طراحی سایت شرکتی خود استفاده کنیم. جواب این سوال بسیار ساده و روشن است. سیستم مدیریت محتوی وردپرس, یکی از قوی ترین, محبوب ترین و حرفه ای ترین سیستم های مدیریت محتوا و راه اندازی سایت است.
بروزرسانی های اخیر وردپرس در راستای افزایش قدرت و عملکرد و پشتیبانی کامل زبان فارسی آن توانسته است جایگاه بسیار بالاتری نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوی به آن دهد.
نکته بسیار مهم در وردپرس, رایگان بودن آن و تعداد بسیار زیاد پلاگین های آن که می تواند هر امکانی را برای سایت فراهم سازد. رایگان بودن وردپرس سبب شده است تا هزینه طراحی و راه اندازی سایت به حد قابل توجهی کاسته شود. وردپرس از نظر امنیت و انعطاف پذیری نیز حرف اول را در میان سایر سیستم ها میزند. همین موارد سند محکمی است بر استفاده از وردپرس در طراحی و راه اندازی سایت.
نکات قابل توجه در طراحی گرافیکی سایت شرکتی
حال نوبت به طراحی گرافیکی و شکل ظاهری سایت شرکتی میرسد که از نظر مشتریان و کاربران سایت بسیار مهم است. نکاتی که میبایست در طراحی گرافیک به آن توجه کنید و آنها رعایت کنید عبارتند از؛
- از طیف رنگی و رنگبندی مناسب برای سایت شرکتی استفاده کنید.
- در طرح گرافیکی سادگی را مدنظر قرار دهید, هر چه سایت شلوغ تر باشد گیج کننده تر است.
- قدرت شرکت را می توان در طراحی گرافیکی سایت مشاهده کرد.
- حتما روانشناسی رنگها را مطالعه کنید و نسبت به انتخاب طیف رنگ از آن کمک بگیرید.
- می توانید از شکل لوگو شرکت نیز در طراحی گرافیکی بهره بگیرید تا لوگو شما در ذهن کاربر حک شود.
پیشنهاد می کنم طراحی گرافیکی سایت خود را به کمک کارشناسان و مشاورین آوا انجام دهید, بسیاری از شکست ها در طراحی سایت بدلیل ظاهر نامناسب و شلوغ بودن بیش از حد سایت است.
سئو و بهینه سازی در طراحی وب سایت شرکتی
یکی از مهمترین خواسته های مشتریان در هنگام طراحی سایت , سئو و بهینه سازی است. اما متاسفانه بسیاری از مشتریان به درستی معنی و اصول سئو سازی سایت را نمی دانند و تنها این را می دانند که با سئو کردن سایت بر روی کلمه کلیدی مورد نظر خود در گوگل دیده خواهند شد.
نمی توان گفت این طرز فکر اشتباه است, اما می توان گفت که کامل و درست نیست. سئو سازی سایت به زبان ساده عبارت است از انجام اصول و قواعدی در کدنویسی و بروزرسانی های سایت که موجب افزایش رتبه کلمات کلیدی یک سایت می شود.
سئو و بهینه سازی یعنی ساخت و ایجاد مطالب و لینک های مناسب برای موتور های جستجو مانند گوگل. بخشی از اصول سئو توسط طراح سایت در هنگام شروع قرارداد از طراحی گرافیک تا کدنویسی و راه اندازی سایت انجام می شود و بخشی دیگر توسط پشتیبان سایت و نویسنده که با رعایت قوانین توسط هر دو سایت می تواند بر روی هر تعداد کلمه کلیدی بهترین جایگاه را در گوگل کسب کند.
بطور معمول پس از راه اندازی سایت, صاحبان کسب و کار زمان کافی برای انجام بروزرسانی های آن را ندارند که خوشبختانه گروه طراحی آوا با داشتن نویسندگان مجرب و پشتیبانان سایت این مشکل را نیز حل کرده است.
سفارش طراحی سایت شرکتی
اگر تصمیم به طراحی سایت شرکتی برای کسب و کار خود گرفتید, پیش از شروع با گروه طراحی آوا تماس بگیرید تا با نحوه کار دقیق تر و بهتر آشنا شوید. هزینه های طراحی سایت و زمان آن را نیز می توانید از طریق پل های ارتباطی ما به وسیله شماره های تماس و تلگرام پشتیبانی دریافت نمایید. همچنین با ورود به صفحه تعرفه های طراحی سایت و یا صفحه سفارش طراحی سایت می توانید اطلاعاتی در خصوص طراحی و راه اندازی وب سایت کسب نمایید.
نکات مهم در طراحی سایت
بعد از خرید هاست و دامنه مورد نظر برای راه اندازی سایت و نصب سیستم مدیریت محتوا مورد نیاز، گام بعدی پیش روی شما طراحی قالب برای سایت است. هنگامی که کاربری وارد سایت میشود طراحی سایت شما اولین چیزی است که توجه او را جلب میکند. یک طراحی سایت زیبا میتواند به کاربر احساس آرامش و راحتی بدهد و او را مدتها در سایت شما نگه دارد اما اگر بینظم باشد در همان نگاه اول موجب انصراف کاربر از پیمایش سایت شما و خروج او میشود.
در این مقاله نکات مهم در طراحی سایت مورد بررسی قرار میگیرد که توجه به آن برای تمامی کاربران حرفه ای و مبتدی لازم است و می تواند جلوی بسیاری از اشتباهات را بگیرد. به عنوان یک طراح سایت باید کاری کنید که بازدید کننده در نگاه اول به کاربر همیشگی سایت شما تبدیل شود. در زیر تعدادی از نکات مهم در طراحی سایت را به شما معرفی خواهیم کرد.
۱- رنگ بندی جذاب داشته باشید :
مطالعات نشان داده است استفاده صحیح از رنگها و تعادل میان آنها در میزان نرخ پرش و نرخ تبدیل تفاوت ایجاد میکند. رنگها ابزار قدرتمند و با اهمیتی در طراحی یک سایت به شمار میآیند. باید اصول استفاده از رنگها و ترکیب آنها در طراحی سایت رعایت گردد. برای مثال استفاده از رنگهای متضاد، المانهای سایت را مشخصتر و واضحتر نشان میدهد.
هنگام طراحی سایت در انتخاب رنگ باید موضوع سایتی که در حال طراحی قالب آن هستید را در نظر بگیرید. برای مثال در سایتهای علمی و تحقیقاتی محتوا و مقالات از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و باید از رنگ بندی ساده استفاده کنند. برای مثال استفاده از متن سیاه با پس زمینه سفید با رنگبندی ساده از خستگی چشم کاربر جلوگیری کرده و موجب میشود کاربر مدت زیادی را برای خواندن مقالات صرف کند.
در طراحی سایتهای فروشگاهی و خدماتی بهتر است از رنگهای شاد و تند استفاده شود. به خصوص برای دکمهها و نوشتههای خاص تا توجه مشتری برای کلیک یا ثبت نام بیشتر جلب شود. استفاده از رنگ های تند فقط باید در بخش هایی که قصد دارید توجه کاربر جلب را جلب کنید، صورت گیرد. استفاده زیاد از رنگ های تند و کنتراست بالا باعث خستگی و نارضایتی کاربر خواهد بود.
۲- به سایز و نوع فونت بیشتر اهمیت دهید :
یکی دیگر از نکات مهم در طراحی سایت استفاده از فونت خوانا با اندازه مناسب است. بیش از ۹۵ درصد اطلاعات در یک سایت از طریق زبان نوشتار انتقال پیدا میکند. یک متن با نوشتار مناسب میزان خوانایی، دسترسی و کاربردپذیری را در یک سایت برای کاربر بالا میبرد. بنابراین انتخاب یک فونت زیبا و با اندازه مناسب در رابط کاربری سایت شما نقش مستقیم دارد. همچنین فونتی را انتخاب نمایید که با تمامی مرورگرها سازگاری کامل داشته و به صورت درست نمایش داده شود. اگر مطالب سایت شما بیش از اندازه ریز یا درشت باشد نتیجه آن نارضایتی کاربر و ترک سایت خواهد بود. وقتی کاربری وارد صفحات سایت شما میشود باید بتواند به راحتی مطالب را خوانده و نیازی به زوم کردن نداشته باشد.
۳- مسیریابی آسان در منوها :
از دیگر نکات مهم در طراحی سایت باید به منوها و مسیریابی آسان در سایت اشاره کرد. متاسفانه در بسیاری از سایتهای ایرانی وقتی کاربر میخواهد به بخش مورد نظر برود دچار سردرگمی میشود. برای مثال یک سایت شرکتی صفحه مخصوص استخدام دارد اما هنگامی که در منو سایت جستوجو میشود بخشی به نام استخدام وجود ندارد و کاربر پس از مراجعه به سایت باید تمامی صفحات را به دنبال بخش مورد نظر بگردد و یا بی نتیجه سایت را ترک کند!
شما باید کوتاه ترین مسیر را برای دسترسی کاربر به محتوای مورد نظر در نظر بگیرید. اگر حجم مطالب زیاد است میتوانید از ۲ یا چند منو مختلف استفاده کنید و بخش بندی مطالب را گسترش داده تا کاربران در کوتاه ترین زمان ممکن به خواسته خود دست یابند.
همچنین میتوانید در ستون های کناری سایت از بخشبندیهای مختلف استفاده کنید و قسمتهای پر کاربرد سایت خود را در آن قرار دهید. یک راه دیگر برای بهبود مسیریابی سایت قرار دادن نقشه سایت میباشد. از این طریق بازدیدکنندگان با مراجعه به بخش نقشه سایت میتوانند بسیار راحت صفحه مورد نظر خود را پیدا کرده و وارد آن شوند.
۴- از تصاویر با کیفیت و خلاقانه استفاده کنید :
اولین و مهمترین هدف استفاده از تصاویر در طراحی سایت، داشتن ظاهری مناسب و خوب به نظر آمدن سایت است. اما نه این که از هر عکس قدیمی و تکراری استفاده کرده و انتظار داشته باشید کاربر سایت شما را بپسند
هیچ کاربری از دیدن یک سایت خشک و بی روح لذت نخواهد برد. برای استفاده صحیح از تصاویر در طراحی سایت از تصاویر مرتبط و با کیفیت استفاده کنید. این موضوع در طراحی سایت بسیار مهم میباشد. زیرا استفاده از تصاویر هم دارای قوانین خاص خود میباشد.
تصاویر باید با کیفیت مناسب و حجم کم انتخاب شده تا موجب کاهش سرعت سایت شما نشود. توجه نمایید که سرعت سایت یک فاکتور مهم در سئو و بهینه سازی سایت شما است که باید از ابتدای کار همه جوانب آن را در نظر بگیرید.
سایز تصاویر هم باید متناسب با مطلب شما انتخاب شود. برای یک مقاله یک تصویر با اندازه متوسط (۶۰۰X400) کافی است و برای منو ها و لوگوی سایت از تصاویر با سایز کوچک استفاده کنید. استفاده از تصاویر بیش از حد بزرگ در مطالب باعث سنگین شدن صفحات سایت و در نتیجه کاهش سرعت بارگذاری سایت میشود.
سعی کنید اگر مقالات طولانی مینویسید حتما از یک یا چند تصویر مرتبط استفاده کنید. زیرا تصاویر هم باعث تنوع و رفع خستگی خواننده شده و هم درک مطلب را برای او راحتتر مینماید. یک تصویر مناسب و مرتبط گاهی بیش از چندین خط توضیح و متن به کاربر در درک مطلب کمک میکند. به کاربردن تصویر متناسب با موضوع نیز از دیگر نکات مهم میباشد. سعی کنید تا جایی که میتوانید عکسهای با کیفیت بگیرید و از آنها استفاده نمایید. اگر هم نمیتونید عکسهای باکیفیت را برای سایت خود انتخاب نمایید.
۵ – فرم تماس مناسب طراحی کنید :
داشتن فرم تماس ساده برای برقراری ارتباط کاربر با شما از دیگر نکات مهم در طراحی سایت محسوب میشود. یک بخش فراموش شده وجود بخش تماس با ما و اطلاعات تماس میباشد. تصور کنید که کاربر وارد سایت شما شده و به کالا یا خدمات شما علاقهمند است و نیاز دارد برای کسب اطلاعات بیشتر با شما از طریق ایمیل یا تلفن در تماس باشد، اما شما هیچگونه راه ارتباطی را به کاربر نشان ندادهاید.
قرار دادن اطلاعات تماس در قسمت قابل دید و بالایی سایت از دو جهت به شما کمک میکند :
- باعث اطمینان کاربر از فعالیت شما میشود : وقتی یک سایت خدماتی اطلاعات تماس تلفنی یا آدرس و ایمیل خود را در سایت قرار میدهد در مقایسه با سایر سایت ها که فقط یک ایمیل قرار دادهاند یا اصلا بخش تماس ندارند بسیار قابل اعتمادتر است.
- باعث فروش بیشتر میشود : در سایتی که کاربران میتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کرده و تمامی اطلاعات تماس شما پیش روی آنها میباشد طبیعتا فروش بیشتری انجام خواهد شد زیرا کاربر اعتماد بیشتری به شما خواهد داشت.
سایتی که هیچ اطلاعات تماسی از خود ارائه نمیدهد در جلب اعتماد مخاطبان ناموفق خواهد بود و در نتیجه فروش و سوددهی آن تا حد چشمگیری کاهش خواهد یافت. تهیه فرم تماس برای ایجاد اعتماد بین مشتری و شما از دیگر نکات مهم در طراحی سایت است.
۶ – سرعت سایت را بالا ببرید :
یک بخش بسیار مهم هم در طراحی سایت و هم در بخش بهینهسازی و سئو سایت مربوط به سرعت سایت شما میباشد. بخش پایه و اساسی در سرعت سایت به انتخاب هاست مناسب و بعد از آن استفاده از شبکههای توزیع محتوا یا CDN است.
بعد از این مراحل سایر مسائل مرتبط با سایت مربوط به نوع طراحی سایت و برنامه نویسی آن میباشد که حتما باید رعایت کنید. در غیر این صورت هر چقدر مطالب مفید و کاربردی ارائه نمایید اما سایت کندی داشته باشید رتبه خوبی در نتایج جستوجو نخواهید داشت. سرعت سایت جز نکات بسیار مهم است که همیشه باید در نظر قرار گرفته شود.
رعایت نکات زیر به هنگام طراحی سایت به شما در افزایش سرعت سایت کمک خواهد کرد :
-
استفاده حداقل از Java و CSS :
اگر نیاز دارید در سایت خود از کدهای جاوا استفاده کنید سعی کنید این کدها را به انتهای صفحات سایت منتقل کنید تا در هنگام لود شدن باعث سنگین شدن سایت نشود.
همچنین در نوشتن CSS ها سعی کنید تمامی متغیرها را در یک یا دو فایل قرار دهید و از ساختن چندین فایل CSS برای بخش های مختلف سایت پرهیز کنید. زیرا باعث کندی بیش از حد سایت خواهد شد.
-
استفاده استاندارد از مولتی مدیا :
از تصاویر و حتی فیلم برای روشنتر کردن موضوع و انتقال بهتر مطلب به کاربر استفاده میشود. اما این استفاده باید در حد استاندارد باشد. اگر از فیلم در مقالات خود استفاده میکنید سعی کنید حجم مناسبی داشته باشد تا سریعتر لود شود. همچنین تصاویر سایت را تا جایی که میتوانید کم حجم کنید.
سعی کنید مولتی مدیای استفاده شده را بر روی هاست خود قرار دهید و به منابع خارجی لینک ندهید. به عنوان مثال شما در مقاله خود تصویری قرار داده اید اما آن تصویر روی هاست دیگری قرار دارد و شما فقط آن را در سایت خود لینک کرده اید.
پس هر بار کاربری بخواهد آن مقاله را مطالعه کند باید فایل تصویر از سایت دیگری بارگذاری شود. اگر آن سایت خارج از دسترس باشد مرورگر زمان زیادی را برای لود کردن تصویر وقت صرف میکند که نتیجه آن کاهش چشمگیر سرعت سایت شماست. به همین دلیل سعی کنید همیشه تمامی مطالب و فایل های سایت را به هنگام طراحی سایت بر روی هاست خود میزبانی کنید.
۷ – سایت واکنش گرا طراحی کنید :
روز به روز بر تعداد کاربرانی که از طریق تلفن هوشمند وب گردی میکنند افزوده میشود. پس طراحی سایتی موفق است که بر روی تمامی دستگاهها قابل نمایش باشد. حال این دستگاه یک تلفن همراه باشد یا تبلت و حتی یک تلویزیون هوشمند. سایت شما باید واکنش گرا بوده و خودش را با هر سایز صفحه نمایش هماهنگ کند.
منو ها و تصاویر سایت هم باید در دستگاههای مختلف بدون مشکل قابل نمایش بوده و کاربر برای پیمایش سایت شما نیازی به اسکرول کردن در جهت های مختلف نداشته باشد. اندازه فونت هم باید در تلفن های همراه درشت تر باشد تا قابلیت خوانا بودن را از دست ندهد.
به طور کلی طراحی یک سایت واکنش گرا با رابط کاربری و سئو سایت شما در ارتباط است.. در صورتی که سایت شما واکنش گرا نباشد، کاربر نمیتواند به راحتی در سایت جستوجو کرده و به اهداف خود دست یابد. به همین دلیل سایت را ترک کرده، نرخ پرش افزایش یافته و در سئو سایت تاثیرگذار خواهد بود.
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0